ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο χωριάτικο
750γρ. Φέτα
200γρ. Ανθότυρο
3 Αβγά
Πάπρικα γλυκιά
Λίγη ρίγανη
1 Κούπα ελαιόλαδο
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο χωριάτικο
750γρ. Φέτα
200γρ. Ανθότυρο
3 Αβγά
Πάπρικα γλυκιά
Λίγη ρίγανη
1 Κούπα ελαιόλαδο
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ λιώνουμε τα τυριά μ ένα πιρούνι, ρίχνουμε τα αβγά την πάπρικα και την ρίγανη και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα μείγμα.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα χωρίς να ξεχάσουμε να τα λαδώσουμε ένα ένα. Ρίχνουμε την γέμιση και την στρώνουμε με μία σπάτουλα. Βάζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία και αυτά τα λαδώνουμε ένα ένα. Γυρίζουμε προς τα μέσα τις γωνίες από τα φύλλα που περισσεύουν από το ταψί και τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Βρέχουμε τα χέρια μας με νερό και ρίχνουμε σταγόνες νερού επάνω στην πίτα, κατόπιν την πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Την χαράζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: