ΥΛΙΚΑ
500γρ. Γαρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Σφηνάκι ούζο
400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 Κουταλάκι μούκοβο
150γρ. Φέτα σε τρίμματα
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Γαρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Σφηνάκι ούζο
400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 Κουταλάκι μούκοβο
150γρ. Φέτα σε τρίμματα
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις γαρίδες και τις αλατίζουμε. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε τηγάνι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες να σοταριστούν. Και τις βγάζουμε σε ένα πιάτο. Στο τηγάνι και σε δυνατή σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και τα σβήνουμε με το ούζο.
- Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τις ντομάτες και το μπούκοβο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 να δέσει η σάλτσα. Βάζουμε τις γαρίδες.
- Ανακατεύουμε αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε τη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: