ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
1/2 Κουταλάκι μουστάρδα
Πιπέρι
6 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
250γρ. Ρόκα
6 Σύκα
6 Λεπτές φέτες προσούτο
100γρ. Παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
1/2 Κουταλάκι μουστάρδα
Πιπέρι
6 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
250γρ. Ρόκα
6 Σύκα
6 Λεπτές φέτες προσούτο
100γρ. Παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύουμε το ξίδι, τη μουστάρδα και το πιπέρι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τη ρόκα. Κόβουμε κάθε σύκο σε 8 φέτες και κόβουμε τη παρμεζάνα σε πολύ λεπτές φλούδες.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα την ανακατεύουμε με το μισό μείγμα με το ελαιόλαδο.
- Τοποθετούμε τα σύκα, το προσούτο και τη παρμεζάνα.
- Περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα του ελαιόλαδου και σερβίρουμε τη σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: