ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
100γρ. Ανθότυρο σε τρίμματα
2 Αβγά
200γρ. Γιαούρτι
50ml. Γάλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγη πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
100γρ. Ανθότυρο σε τρίμματα
2 Αβγά
200γρ. Γιαούρτι
50ml. Γάλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγη πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente και τα στραγγίζουμε καλά.
- Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γιαούρτι, το γάλα τα 3/4 από το κεφαλοτύρι, το ανθότυρο και το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα. Ρίχνουμε και τα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε το μείγμα στο πυρίμαχο και πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι που κρατήσαμε.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: