ΥΛΙΚΑ
2 Φινόκιο κομμένα σε λεπτές φέτες
1 Κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
4 Πορτοκάλια
Λίγα φύλλα δυόσμου
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/3 Φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φινόκιο κομμένα σε λεπτές φέτες
1 Κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
4 Πορτοκάλια
Λίγα φύλλα δυόσμου
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/3 Φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα τρία πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες, ενώ παίρνουμε το ξύσμα από το τέταρτο και το κρατάμε στην άκρη. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το φινόκιο με το κρεμμύδι και τα πορτοκάλια πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
- Για το ντρέσινγκ φτιάχνουμε μια βινεγκρέτ πορτοκαλιού. Βάζοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί η σος και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
- Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και σπόρια από ρόδι.
- Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: