ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1/2 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κόκκινη
100γρ. Μανιτάρια άσπρα
4 Ντομάτες
6 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1/2 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κόκκινη
100γρ. Μανιτάρια άσπρα
4 Ντομάτες
6 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σ ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και τα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες. Τ αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Αφαιρούμε τη φλούδα από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε. Τις ρίχνουμε στο τηγάνι, σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για10 λεπτά.
- Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο αν το θέλουμε λίγο καυτερό και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: