ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά
2Κονσέρβες τόνο σε νερό
1 Κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά
2Κονσέρβες τόνο σε νερό
1 Κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το πολτό σκόρδου, ανακατεύουμε έτσι ώστε να βγει το άρωμα του.
- Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε να πάρουν το άρωμα του σκόρδου και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το τόνο, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο μαϊντανό, την καυτερή πιπεριά και αυτή ψιλοκομμένη, αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: