ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι φακές
4 Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα σε φέτες
1 Φλιτζάνι παρμεζάνα σε φλούδες
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι φακές
4 Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα σε φέτες
1 Φλιτζάνι παρμεζάνα σε φλούδες
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεπλένουμε καλά τις φακές και τις βράζουμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό για 25 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
- Σ ένα μπολ βάζουμε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τις φακές και τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε, μοιράζουμε τα ντοματίνια και τις φλούδες παρμεζάνας και περιχύνουμε με το λαδόξυδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: