ΥΛΙΚΑ
• 3 με 4 μήλα
• 1 πακέτο μαργαρίνη
• Ζάχαρη
• Αλεύρι
• Κανέλα
• 3 αβγά
• Καρύδια, σταφίδες
• Λίγο γάλα
• 1 πακέτο μαργαρίνη
• Ζάχαρη
• Αλεύρι
• Κανέλα
• 3 αβγά
• Καρύδια, σταφίδες
• Λίγο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνετε τη μισή μαργαρίνη
στο ταψί. Καθαρίζετε και κόβετε σε ροδέλες τα μήλα. Ρίχνετε μέσα στο ταψί ζάχαρη
και κανέλα. Βάζετε από πάνω τα μήλα μαζί με καρύδια και σταφίδες, χωρίς να αφήσετε
κενά. Χτυπάτε την υπόλοιπη μαργαρίνη, τα αβγά, το αλεύρι, τη ζάχαρη και το γάλα.
Ρίχνετε το μείγμα πάνω από τα μήλα στο ταψί και ψήνετε στο φούρνο, μέχρι να ροδίσει.
Αναποδογυρίζετε τη μηλόπιτα σε πιατέλα, μόλις κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: