ΥΛΙΚΑ
4 Μεγάλα μανιτάρια
200γρ. Ανθότυρο
100γρ. Γκούντα
8 Φέτες ζαμπόν
1 Πιπεριά Φλωρίνης
Λίγο μαϊντανό
Λίγο φρέσκο θυμάρι
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μεγάλα μανιτάρια
200γρ. Ανθότυρο
100γρ. Γκούντα
8 Φέτες ζαμπόν
1 Πιπεριά Φλωρίνης
Λίγο μαϊντανό
Λίγο φρέσκο θυμάρι
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε τη πιπεριά σε κομματάκια, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι, τα τυριά και το ζαμπόν και ανακατεύουμε καλά.
- Γεμίζουμε τα μανιτάρια και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: