Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φασολάκια
2 Κρεμμύδια ξερά
2 Σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαιντανό
4 ώριμες ντομάτες
1 Ποτήρι λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα ζεματάμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά. Στραγγίζουμε και βάζουμε τα φασολάκια σε πυρέξ που να έχει καπάκι. Προσθέτουμε τις σκελίδες του σκόρδου ψιλοκομμένες, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το μαϊντανό επίσης ψιλοκομμένο και αυτόν. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το φαγητό. Χοντροκόβουμε και αραδιάζουμε τις ντομάτες από πάνω, προσθέτουμε το λάδι και λίγο νερό.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Όταν το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του τότε βγάζουμε το καπάκι για ένα 5λεπτο πριν σβήσουμε τον φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: