Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΚΕΦΤΕΦΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
10 λωρίδες παστουρμά
3 χοντρές φέτες φωμιού μόνο την ψίχα
2 Κουταλιές ελαιόλαδο
1 Σκελίδα σκόρδο
1 Αβγό
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, στύβουμε καλά και ζυμώνουμε με τον κιμά. Αλέθουμε στο μπλέντερ τον παστουρμά και το σκόρδο και μια κουταλιά λάδι. Τα προσθέτουμε στο μείγμα του κιμά μαζί με το υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι και το λάδι.
Τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να 30 λεπτά. Τα πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.
Τέλος τα τηγανίζουμε σε καυτό μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: