ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιλότο μόσχου
3-4 Μελιτζάνες φλάσκες
6-7 Κολοκυθάκια μέτρια
4-5 Ντομάτες μέτριες
1 Κρεμμύδι μεγάλο
3 Σκελίδες σκόρδο
½ Ματσάκι μαϊντανός
2 κουταλιές σούπας πελτές ντομάτας
3-4 Φυλλαράκια δάφνη
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
½ Φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Μπαχάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και το
κρέας. Μόλις ροδίσει το μοσχαράκι το σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα βραστό νερό και αφού μαλακώσει
το κρέας, συμπληρώνουμε τον χυμό από τις ντομάτες, τον πελτέ και τα μπαχαρικά.
Σοτάρουμε σε λίγο λαδάκι τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες,
κομμένα σε μεγάλα κομμάτια.
Ρίχνουμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα, αφήνουμε το φαγητό
να δέσει και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαιντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: