Υλικά
·
1 ματσάκι άνηθο
·
1 ματσάκι μαϊντανό
·
1 κρεμμύδι μέτριο
·
½ λίτρο σπορέλαιο
·
100 γρ. ελαιόλαδο
·
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
·
1/3 κουταλιάς της σούπας πιπέρι λευκό
·
½ κιλό αλεύρι
Εκτέλεση
Αφού
καθαρίσουμε το γαύρο(κεφάλι, κόκαλο, ουρά) τον ψιλοκόβουμε, όπως και όλα τα
υπόλοιπα υλικά (κρεμμυδάκι, άνηθο, μαϊντανό).
Στη
συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο το αλάτι, το πιπέρι
και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα πλάθουμε τις κεφτέδες, τις αλευρώνουμε και τις
τηγανίζουμε στο σπορέλαιο για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Όταν
ροδίσουν είναι έτοιμες για φάγωμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: