Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
• 5 φέτες ψωμί
• Ελαιόλαδο
• 1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
• Τριμμένο τυρί Γκούντα
• 1 ντομάτα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνετε λίγο λάδι επάνω στις φέτες. Απλώνετε το τριμμένο σκόρδο επάνω στις φέτες. Απλώνετε το τριμμένο τυρί Γκούντα. Τοποθετείτε μια φέτα ντομάτα σε κάθε φέτα ψωμί. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
τά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: