Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ
1,5 Κιλό μοσχάρι
500γρ. Κρεμμύδια κομμένα σε φετάκια
2 Κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
500γρ. Ντοματάκια ψιλοκομμένα
100γρ. Κρασί λευκό
70γρ Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και τσιγαρίζουμε το κρέας. Βγάζουμε το κρέας και στο ίδιο λάδι τηγανίζουμε τα κρεμμύδι.Προσθέτουμε το κρέας, σβήνουμε με κρασί και μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και λίγο ζεστό νερό και το  αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: