ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό κιμάς
- 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 250γρ. Ρύζι βρασμένο
- 100γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 50γρ. Φέτα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Πρέζα κανέλα
- 6 Αβγά χτυπημένα
- 200γρ. Βούτυρο λιωμένο
- 1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε τον κιμά, όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την κανέλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα βουτυρωμένα. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε και αυτά ένα ένα. Χαράζουμε την επιφάνεια και ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: