- 500γρ. Λιγκουίνι
- 200γρ. Καπνιστός σολομός
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
- 400ml. Κρέμα γάλακτος
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 Σφηνάκι βότκα
- 100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, ρίχνουμε το σολομό ψιλοκομμένο, και το ξύσμα λεμονιού.
- Σβήνουμε με τη βότκα και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τη παρμεζάνα. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τον άνηθο, ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: