ΥΛΙΚΑ
- 600γρ. Κιμά
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Κλωναράκια σέλερι ψιλοκομμένα
- 3 Αβγά + 2 Κρόκους
- 100γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
- 100γρ. Μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Θυμάρι
- Βασιλικό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
- 100γρ. Κέτσαπ
- 4 Κουταλιές σούπας ξίδι
- 3 Κουταλιές σούπας ζάχαρη καστανή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρολάκι ανακατεύουμε τα υλικά για το γλάσο και βράζουμε για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σε μπολ βάζουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τον κιμά σε ρολό και τον βάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή φόρμα αν έχουμε.
- Προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό, αλείφουμε το γλάσο στην επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: