ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. Τρυφερά φύλλα σπανάκι
- 4 Αχλάδια
- 100γρ. Μπλε τυρί
- 50γρ. Κράνμπερις
- Λίγη ζάχαρη
- ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
- 1 Ξινόμηλο
- 1/2 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- 4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε σε μακρόστενες φέτες.
- Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Σε χαμηλή φωτιά τα αφήνουμε για 5 λεπτά να καραμελώσουν.
- Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι τσαγιού νερού και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε το μήλο και τα βάζουμε στο πολυμίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ,για το ντρέσινγκ και τα πολτοποιούμε.
- Σε σαλατιέρα βάζουμε το σπανάκι, και τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας, το μπλε τυρί σε μικρά κομμάτια μαζί με τα αχλάδια, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: