Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 300γρ. Αλεύρι
  • 200γρ. Βούτυρο
  • 100γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 100γρ. Κορν φλάουρ
  • 80γρ. Μέλι
  • 100γρ. Σουσάμι
  • 1 Αβγό χτυπημένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά. Ρίχνουμε το μέλι, το αλεύρι, το κορν φλάουρ και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να μη κολλάει στα χέρια. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
  • Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Πλάθουμε τα κουλουράκια. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνο και αραδιάζουμε τα κουλουράκια. Αλείφουμε με το χτυπημένο αβγό, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: