Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκυθάκια
250γρ. Φέτα τριμμένη
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
100γρ. Σιμιγδάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
50γρ. Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
4 αβγά
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα κολοκυθάκια, τα αλατίζουμε και τ αφήνουμε να στραγγίξουν. Ενώνουμε το αλεύρι με το σιμιγδάλι και το μπέικιν σ ένα μπολ. Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε το τυρί, το γιαούρτι, αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
  • Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Λαδώνουμε καλά και πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι ένα ταψί. Ρίχνουμε το μείγμα, και ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: