Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
4 Κομμάτια σολομού
Ξύσμα από 1 λάιμ
Χυμό από 1 λάιμ
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το ψάρι, το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και το βάζουμε σ ένα πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε με αλάτι, το θυμάρι, και το ξύσμα του λάιμ.
  • Βάζουμε σ ένα μπολ τη μουστάρδα, το χυμό του λάιμ και του πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν τα υλικά και περιχύνουμε τα κομμάτια του ψαριού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: