Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΠΑΤΑΤΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
150γρ. Τριμμένο κεφαλοτύρι
2 Καρότα τριμμένα
3 Αβγά
Φρυγανιές τριμμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πατάτες για 30 λεπτά.
  • Τις στραγγίζουμε τις βάζουμε σ ένα μπολ και τις λιώνουμε μ ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τους κρόκους των αβγών και τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε τις κροκέτες. 
  • Χτυπάμε τα ασπράδια με τρεις κουταλιές νερό και περνάμε τις κροκέτες από τα ασπράδια, μετά από τη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τις γυρνάμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: