Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΣΟΥΦΛΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
6 Πατάτες
200γρ. Τυρί κρέμα
200ml. Κρέμα γάλακτος
150γρ. Κασέρι τριμμένο
6 Φέτες μπέικον
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο για να μπορούμε να τις πιάσουμε και να τις κόψουμε σε ροδέλες.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, στρώνουμε τις πατάτες που έχουμε κόψει. Βάζουμε το τυρί κρέμα και απλώνουμε τις φέτες του μπέικον. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, βάζουμε το πολτό σκόρδου, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
  • Ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: