Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
150γρ. Μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
100γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 30 λεπτά. Τις στραγγίζουμε τις βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε τα τυριά και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: