Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
6 Ντοματίνια
Λίγες ελιές
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγο ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  • Τις σουρώνουμε, τις αφήνουμε να κρυώσουν, αφαιρούμε τη φλούδα και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε μία σαλατιέρα, προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στα 4, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: