Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα ψαριού
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Ρίγανη
Θυμάρι
Δεντρολίβανο
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Λεμόνι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
Ελαιόλαδο
50ml. Λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Απλώνουμε 4 μεγάλα φύλλα λαδόκολλας. Βάζουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα αλατίζουμε. Καλύπτουμε με ροδέλες, πιπεριάς, ντομάτας και λεμονιού.
  • Αναμιγνύουμε το χυμό λεμονιού, το κρασί, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλατοπίπερο. Περιχύνουμε τα ψάρια με το μείγμα και κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Ανοίγουμε τις λαδόκολλες και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: