Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μελιτζάνες και τις για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
  • Τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε καλά. Σ ένα μπολ χτυπάμε τ αβγά, βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη πάπρικα, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το λάδι σ ένα τηγάνι να ζεσταθεί. Βουτάμε τις μελιτζάνες μέσα στο αβγό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις πλευρές. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό και τις σερβίρουμε ζεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: