Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΧΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χάντρες
2 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
4 Ντομάτες τριμμένες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
3 Πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
200γρ. Φέτα τριμμένη
 Μαϊντανό ψιλοκομμένη
1 Κούπα λάδι
1 Κύβο κοτόπουλου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Λουκάνικο σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το πολτό σκόρδου. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις χάντρες και τις πατάτες και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Σβήνουμε το κρασί και εξατμιστεί προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα. Προσθέτουμε τον κύβο, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά, για 45 λεπτά. Στα τελευταία 15 λεπτά προσθέτουμε το λουκάνικο και λίγο πριν το τέλος το μαϊντανό και τη φέτα, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: