Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΕΥΚΟΛΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΥΛΙΚΑ
3 Κουταλιές σούπας αλεύρι
Μουστάρδα
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας λάδι
1 Κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
2 Κροκάδια αβγών
1 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε όλα τα στεγνά υλικά με μια κουταλιά σούπας λάδι. Όταν έχουμε ένα λείο μείγμα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ζεστό νερό λίγο λίγο. Ανακατεύουμε το χυλό σε μπεν μαρί μέχρι να πήξει. Όταν κρυώσει λίγο προσθέτουμε τους κρόκους, αφού τους έχουμε χτυπήσει πρώτα και λίγο λίγο το λάδι, χτυπώντας διαρκώς με σύρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: