Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Κιμάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στιμένο
Ρίγανη
1 Πιπεριά κόκκινη
1 Πιπεριά πράσινη
1 Πιπεριά κίτρινη
600γρ. Ντομάτες ώριμες περασμένες από το μούλτι
Πάπρικα
Κόκκινο πιπέρι
1 Κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζυμώνουμε σε ένα μπολ τον κιμά μαζί με το κρεμμύδι, το ψωμί, το αλάτι και τη ρίγανη. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τ απλώνουμε σε ένα δίσκο. Καθαρίζουμε τις πιπεριές από το κοτσάνι και τα σπόρια. Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές καλά μέχρι ν αρχίζουν να ροδίζουν.
  • Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα σοτάρουμε ελαφρά. Αδειάζουμε το χυμό ντομάτας, ρίχνουμε την πάπρικα, το κόκκινο πιπέρι και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: