Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΟΤΕ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Μανιτάρια διάφορα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Θυμάρι
Δεντρολίβανο
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αν μεγάλα τα μανιτάρια τα κόβουμε στη μέση ή στα τέσσερα. Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια. Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια. Η φωτιά πρέπει να είναι δυνατή, μόνο έτσι τα μανιτάρια θα βγάλουν τα υγρά τους και εξατμιστούν αμέσως γιατί τα θέλουμε τηγανιτά και όχι βραστά.
  • Ρίχνουμε στο τηγάνι την πιπεριά με το θυμάρι και δενδρολίβανο. Ανακατεύουμε, αλατίζουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: