Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουτί πένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε την πιπεριά την οποία έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και την ντομάτα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά. 
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: