Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
6 Ντομάτες
6 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές. Κόβουμε σε κυβάκια τις ντομάτας και τις προσθέτουμε και αυτές στο τηγάνι. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Χτυπάμε τ αβγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στο φαγητό. Ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να πήξουν τ αβγά. Τα πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: