Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Λουκάνικο
8 Πράσινες πιπεριές
1 Κιλό ντομάτες
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
4 Κρεμμύδια
1 Καυτερή πιπεριά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια και το σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει στο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
  • Βάζουμε τις πιπεριές και το πολτό σκόρδου.
  • Βάζουμε και ανακατεύουμε τη φρέσκια ντομάτα που έχουμε προηγουμένως τρίψει και το λευκό κρασί. Αλατοπιπερώνουμε.
  • Λίγο πριν τελειώσει το φαγητό ρίχνουμε πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: