ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα τόνο σε νερό
1 Κονσέρβα καλαμπόκι
1 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
100γρ. Τριμμένο κεφαλοτύρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας
1 Πιπεριά Φλωρίνης
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
3 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα τόνο σε νερό
1 Κονσέρβα καλαμπόκι
1 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
100γρ. Τριμμένο κεφαλοτύρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας
1 Πιπεριά Φλωρίνης
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
3 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Ρίχνουμε το καλαμπόκι, τα φασόλια και τον τόνο και ανακατεύουμε καλά.
- Σ ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το κέτσαπ και το ταμπάσκο τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τα ζυμαρικά.
- Περιχύνουμε με το τριμμένο τυρί διακοσμούμε με τη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: