ΥΛΙΚΑ
Κασέρι σε φέτες με πάχος όσο 1 δάχτυλο
2 Κρόκους αβγού
Γαλέτα
Λίγο γάλα
Πιπέρι
Μαργαρίνη
Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κασέρι σε φέτες με πάχος όσο 1 δάχτυλο
2 Κρόκους αβγού
Γαλέτα
Λίγο γάλα
Πιπέρι
Μαργαρίνη
Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τους κρόκους ελαφρά με μια κουταλιά της σούπας γάλα και βουτάμε μέσα τις φέτες του τυριού. Τις πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και με τη γαλέτα να σκεπαστούν καλά. Σ ένα τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη και όταν κάψει βάζουμε το κασέρι και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε μια κουταλιά χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: