ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια λευκά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1/3 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Θυμάρι
100γρ. Ένταμ τριμμένο
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μανιτάρια λευκά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1/3 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Θυμάρι
100γρ. Ένταμ τριμμένο
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με ένα υγρό πανί. Αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κοτσάνια. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και το θυμάρι. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά περίπου. Στο τέλος, περιχύνουμε με το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε.
- Γεμίζουμε με το μείγμα τα μανιτάρια. Τα βάζουμε σε ταψάκι και περιχύνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Ανακατεύουμε τα τυριά και τα μοιράζουμε στα μανιτάρια. Τα ξαναβάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά και σερβίρουμε τα μανιτάρια ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: