ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι φακές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Αγγουράκι κομμένο σε κύβους
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι φακές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Αγγουράκι κομμένο σε κύβους
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεπλένουμε τις φακές και τις βράζουμε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Βάζουμε σ ένα μπολ το κρεμμύδι, την πιπεριά και το αγγουράκι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τις φακές, ανακατεύουμε. Σ ένα μπολάκι ανακατεύουμε με πιρούνι το ελαιόλαδο με το ξίδι και τη μουστάρδα. Περιχύνουμε τη σαλάτα, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: