ΥΛΙΚΑ
400γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
6 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Κούπα νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
6 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Κούπα νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το λάδι, το νερό, το αλάτι και ανακατεύουμε με κουτάλι στην αρχή και έπειτα ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι που να σχηματιστεί μία ζύμη μαλακή η οποία δεν θα κολλάει στα χέρια.
- Όταν η ζύμη είναι έτοιμη φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες, περίπου 8, και αφού αλευρώσουμε το πάγκο , τις ανοίγουμε με πλάστη και τις κάνουμε πλακέ και στρογγυλές σαν κρέπα.
- Τις ψήνουμε μία μία σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι γυρνώντας τες συχνά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: