ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι τσαγιού κάποιο μικρό ζυμαρικό πχ. αστράκι
1 Φλιτζάνι τσαγιού ταχίνι
1 Λίτρο ζωμό λαχανικών
Χυμό από 1 λεμόνι
3 Κουταλιές σούπας καβουρδισμένο σουσάμι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι τσαγιού κάποιο μικρό ζυμαρικό πχ. αστράκι
1 Φλιτζάνι τσαγιού ταχίνι
1 Λίτρο ζωμό λαχανικών
Χυμό από 1 λεμόνι
3 Κουταλιές σούπας καβουρδισμένο σουσάμι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ζωμό σε μία κατσαρόλα τον αλατίζουμε και περιμένουμε να πάρει βράση. Ρίχνουμε μέσα το ζυμαρικό και βράζουμε για περίπου 1/2 ώρα μέχρι να χυλώσει σε μέτρια θερμοκρασία. Ρίχνουμε το ταχίνι ανακατεύουμε καλά και βράζουμε για λίγα λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με πιπέρι με του σουσάμι και αν θέλουμε με τριμμένο σκληρό τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: