Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΚΑΦΕ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Κρέμα γάλακτος
20γρ. Ζάχαρη
1 Φύλλο ζελατίνας
1 Φλιτζανάκι espresso
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και τη τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το φύλλο ζελατίνας, αφού προηγουμένως το έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Προσθέτουμε και τον καφέ. Αφήνουμε να δέσει το μείγμα, ανακατεύοντας σταδιακά και γεμίζουμε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο. Σερβίρουμε και αν θέλουμε ρίχνουμε πάνω στο γλυκό λικέρ καλούα και διακοσμούμε με κόκκους καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: