ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
1 Αβγό
75γρ. Γάλα
200γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι.
8 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Σπαγγέτι
1 Αβγό
75γρ. Γάλα
200γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι.
8 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό τόσο όσο να είναι al dente και τα στραγγίζουμε. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το μπέικον και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Χτυπάμε το αβγό με αλατοπίπερο και το γάλα. Το οποίο προσθέτουμε στα μακαρόνια μαζί με τα τριμμένα τυριά και το μείγμα με το κρεμμύδι και το μπέικον. Ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει το αβγό και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: