ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας λευκό ταραμά
1 Μικρό κρεμμύδι τριμμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κουταλιές σούπας λευκό ταραμά
1 Μικρό κρεμμύδι τριμμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στο μπλέντερ το ταραμά και το κρεμμύδι. Ξεκινάμε με μικρή ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα και να ρίχνουμε λάδι μέχρι να έχουμε ένα πηκτό πολτό. Θα χρειαστούμε περίπου 2 νεροπότηρα ελαιόλαδο.
- Διακοσμούμε με ελιές και συνοδεύουμε με κριτσίνια ή φρυγανισμένο ψωμί.
Χωρίς λεμόνι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο λευκό ταραμά συνήθως δεν βάζουμε λεμόνι. Αλλά είναι θέμα γεύσης κάποιος μπορεί να βάλει αν θέλει.
Διαγραφή