ΥΛΙΚΑ
300γρ. Φέτα
100γρ. Ανθότυρο
2 Αβγά
Λίγη πάπρικα
Λίγο μπούκοβο
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
Ηλιέλαιο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
300γρ. Φέτα
100γρ. Ανθότυρο
Λίγη πάπρικα
Λίγο μπούκοβο
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
Ηλιέλαιο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ λιώνουμε με το πιρούνι τη φέτα και το ανθότυρο. Βάζουμε τ αβγά και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα μείγμα.
- Ανοίγουμε το πακέτο με τα φύλλα και όπως είναι όλα μαζί από την φαρδιά πλευρά τα κόβουμε έτσι ώστε να έχουμε τέσσερις λωρίδες. Βάζουμε από λίγη γέμιση στην άκρη κάθε λωρίδες και την τυλίγουμε σε κύλινδρο. Στο τέλος του τυλίγματος βρέχουμε το φύλλο με λίγο νερό για να κολλήσει.
- Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τα τυροπιτάκια να πάρουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αν το λάδι είναι καυτό δεν χρειάζονται πάνω από 2-3 λεπτά. Τα βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να φύγει όσο λάδι έχουν ρουφήξει, αν προσέξουμε να έχει κάψει το λάδι τότε δεν ρουφάνε πολύ και γίνονται τραγανά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: