ΥΛΙΚΑ
400γρ. Ρεβίθια βρασμένα
1 Κονσέρβα καλαμπόκι
1 Καρότο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλάκι γλυκού ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
1 Αβγό
Λίγη φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Ρεβίθια βρασμένα
1 Κονσέρβα καλαμπόκι
1 Καρότο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλάκι γλυκού ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
1 Αβγό
Λίγη φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στο μπλέντερ το καλαμπόκι, τα ρεβίθια, το καρότο, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τα μυρωδικά. Και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε το μείγμα σ ένα μπολ, Προσθέτουμε το αβγό και τα μπαχαρικά και ζυμώνουμε. Αν το μείγμα είναι αραιό προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα και κατόπιν πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τυλίγουμε τριμμένη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή περίπου ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: