ΥΛΙΚΑ
1 Κουταλιά σούπας ηλιέλαιο
8 Φιλέτα γλώσσας
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 Κουταλάκια γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κουταλιά σούπας ηλιέλαιο
8 Φιλέτα γλώσσας
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 Κουταλάκια γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάλτε το γκριλ να κάψει στο δυνατό. Στη λαμαρίνα, απλώστε λαδόκολλα και βάλτε επάνω τα φιλέτα, πασπαλίζοντας με αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μαϊντανό και αλείψτε ομοιόμορφα τα ψάρια. Τοποθετήστε τη λαμαρίνα στη δεύτερη θέση από πάνω και ψήστε για 5 λεπτά, και ροδίσουν από πάνω και μέσα να ψηθούν ελαφρά. Σερβίρετε αμέσως, όπως είναι ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: