ΥΛΙΚΑ
3 Κουταλάκια γλυκού Πολτό σκόρδου
250γρ. Πατάτες βρασμένες
Αλάτι
Ξύδι
Σησαμέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Κουταλάκια γλυκού Πολτό σκόρδου
250γρ. Πατάτες βρασμένες
Αλάτι
Ξύδι
Σησαμέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το πολτό σκόρδου, το αλάτι, λίγο ξύδι και λίγο σησαμέλαιο. Προσθέτουμε τις πατάτες τις οποίες έχουμε πολτοποιήσει και ανακατεύουμε προσθέτοντας λίγο λίγο το σηαμέλαιο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το λάδι μέχρι να αφρατέψει και να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ρίχνουμε από την αρχή πολύ λάδι για να μη μας κόψει η σκορδαλιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: