ΥΛΙΚΑ
360γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
360γρ. Κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια
260γρ. Βούτυρο
280γρ. Ζάχαρη
1 1/2 Κουταλάκι του γλυκού καφές στιγμιαίος
1 Κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
360γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
360γρ. Κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια
260γρ. Βούτυρο
280γρ. Ζάχαρη
1 1/2 Κουταλάκι του γλυκού καφές στιγμιαίος
1 Κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο μπολ του βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά, τη σοκολάτα και στο τέλος σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και τον καφέ. Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο για να ξεκουραστεί και να σφίξει η ζύμη. Πλάθουμε μπαλάκια τα οποία πιέζουμε με την παλάμη μας ώστε να δημιουργηθούν τα μπισκότα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα όχι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: